од 2012

АКТУЕЛНО

ЗАПОЧНУВАМЕ СО ПРОЛЕТНИ УПИСИ !

Веќе 10 години проверена доверба, квалитет и многу успешни приказни. Информирајте се за нашите понуди по англиски и германски јазик за деца, млади и возрасни или пријавете се директно со пополнување на формата на нашата веб страница за да Ве исконтактираме.

Повелете и во нашите простории секој работен ден од 09:00 до 20:00 часот

Во новата учебна година започнуваме со нови уписи по германски и англиски јазик. Нови групи за онлајн настава и настава со физичко присуство започнуваат во септември:


-редовни курсеви
-интензивни курсеви
-суперинтензивни курсеви

Закажете бесплатен термин за консултација во нашите простории или преку видео кол на тел. 078 447 387 или на емаил: [email protected] или пополнете ја формата на нашата веб страница www.glosa.com.mk за да Ве исконтактираме.
Нашите курсеви им помогнаа на многумина кои веќе се во странство, изградија меѓународни кариери или напреднаа во своите работни места во земјава.

Не заборавајте: вложувањето во себе е единствената исплатлива инвестиција

Ваше
Јазично Студио Глоса

Facebook Posts

Честит Велигден! ... See MoreSee Less
View on Facebook
23 АПРИЛ е Светски ден на КНИГАТА. Денес посетете ја најблиската библиотека или книжарница и прочитајте нешто ново. Или пак останете дома и земете книга која со години ви стои во домашната библиотека. Ние споделуваме наш избор на безвременски детски книги за сите големи и мали деца. #worldbookday2024 #светскиденнакнигата #ЧитајПовеќе ... See MoreSee Less
View on Facebook
Happy Earth Day! Let's cherish our planet today and every day. Small actions, big impact. Together, we can make a difference for a greener, healthier future. 🌍💚 #EarthDay ... See MoreSee Less
View on Facebook

Курсеви

Англиски Јазик
Германски јазик
Македонски за странци

Преводи

Англиски Јазик
Германски јазик
Други Јазици

Контакт

Андријана Кацеска

Раководител на оддел за Англиски јазик

Филип Ристески

Раководител на оддел за Германски јазик

Ненад Павловски

Проектен
Менаџер

Вашата порака е испратена, ќе бидете исконтактирани по е-маил или телефон.

Ви благодариме.

Студио Глоса